ForsideOM

Om Lo-fi film

Lo-fi film lærer virksomheder og organisationer at producere film med mobiltelefoner og tablets – let, hurtigt og på et minimalt budget.

Film kommunikerer effektivt. Det er derfor et værdiskabende og stadig mere populært værktøj, når kunder, brugere og medarbejdere skal engageres i et budskab.

Lo-fi film hjælper kommunikationen på vej og lærer virksomheder og organisationer at producere film på telefoner og tablets. Film der efterfølgende kan bruges på sociale medier, i nyhedsbreve, til præsentationer eller til dokumentation.

Efter få timer sammen med os på en filmworkshop kan I selv producere jeres egne film, på eget udstyr. Film der styrker både den interne og eksterne kommunikation. Filmproduktion bliver dermed et let, effektivt og omkostningsfrit redskab i jeres kommunikation.

Vi udbyder også medarbejderdage, hvor filmproduktionen og processen, kan bruges til at sætte fokus på et særligt tema eller en særlig indsats, der er vigtig for jeres virksomhed eller organisation.

Lo-fi film består af Kasper B. Olesen og Martin Spenner. I regi af Lo-fi film og vores søsterselskab Lommefilm har vi med stor succes gennem de sidste 10 år afviklet tæt på 1000 filmworkshops i samarbejde med store og små kunder.

Vi har kontor i København og i Aarhus, men arbejder naturligvis over hele landet.